Limandere'de Asfaltlama Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Limandere beldesindeki asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Limandere beldesindeki asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Toçoğlu, "Limandere, yapılan çalışmalarla çok daha güzel oluyor. Sakaryamızın her bölgesi birbirinden önemli hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor" dedi.

Toçoğlu, Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Agun'u ziyaret ederek, hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşşekkür etti.

Ağun ise Toçoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun verdiği destekle beldemizin asfalt sorununu çözmüş olduk. Esnaf ve vatandaşlarımız da çalışmadan çok memnun kaldılar. İnşallah bu birlik ve beraberlikle vatandaşlarımız faydalı hizmetlere kavuşmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: