Lincoln ve Kuranyi iddiası!

Lig ve kupada şampiyonluk hedefleyen ve son haftalara büyük bir heyecan içinde giren F.Bahçe'de transfer çalışmaları sessiz ve derinden devam ediyor. Futbolcuları yakın takibe alan ve moral-motivasyon açısından üst düzeyde tutabilmek için yoğun çaba harcayan Aziz Yıldırım ve arkadaşları önümüzdeki sezonun kadrosu için de B planını hazırladı.

Gözler Alex de Souza'da
Geçtiğimiz yıl şampiyonluk yarışının son haftalara taşınması nedeniyle transfer planını geciktiren ve 100. yılına arzulanan kadro ile giremeyen sarı lacivertliler, bu kez güçlü bir kadro oluşturarak Avrupa'da iddialı olmak istiyor. İlk etapta takımın lideri Alex de Souza'a alternatif bulundu. Brezilyalı oyuncu ile anlaşma sağlanamadığı taktirde yerine Schalke 04'te oynayan vatandaşı Lincoln alınacak. Deivid de Souza'yı kesin olarak gözden çıkaran yönetim boşalan yabancı kontenjanını Kuranyi ile tamamlayacak. Transferde bir başka sürpriz isim ise Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez. Ancak Martinez'in alınabilmesi için yabancı oyunculardan birinin gönderilmesi gerekiyor. Appiah'ın sık sık sakatlanması ve yurt dışından teklif alması yönetimi bu konuda yeni plan yapmaya yöneltti. Ganalı yıldızın takımdan ayrılması halinde kaleci Martinez transfer edilecek.

Reklam
Reklam

Ali Bilgin ve Volkan Yaman
Yerli oyuncu konusunda Kayserisporlu Mehmet Topuz ile prensip anlaşmasına varan yönetim, aynı takımda forma giyen Gökhan Ünal için pazarlıklarını sürdürüyor. Ayrıca G.Saray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Antalyasporlu Ali Bilgin için girişimler sürüyor. Listedeki diğer iki isim ise Antalyasporlu Volkan Yaman ile Bursaspor Kaptanı Egemen. İç transferde sözleşmesi biten futbolcular ile görüşmeyen yönetim ilk etapta Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı ile masaya oturacak.

Kaynak: Hürriyet