Lippi: "Maça çok iyi hazırlandık"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Lippi, yarı final maçının atmosferinden çekinmediklerini söyledi.

İtalya, Almanya ile yarın oynayacağı yarı final maçı öncesi son antremanını, maçın oynanacağı sahada yaptı. Takımın Teknik Direktörü Lippi, kondisyon çalışmasının ardından, takıma taktik ağırlıklı kanat çalışması yaptırdı. As takım ile yedek takımın yaptığı maçın ardından antreman sona erdi. Antremanın ardından basın toplantısı düzenleyen Lippi, ev sahibi Almanya ile karşılaşacakları yarı final maçının atmosferinden çekinmediklerini, maça çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Dortmund'taki Westfalen stadının tribünlerinin sahaya yakın olması nedeniyle taraftar baskısının oldukça fazla hissedileceği yarı final maçı hakkında konuşan Lippi' "Biz güçlü, genç ve çok iyi haz hazırlanmış bir takımız, bunu avantaja çevireceğiz. Çoğu oyuncumun bu tür karşılaşmalara yönelik tecrübesi var, bu atmosferden etkilenmeyeceğiz. Juventus'ta iken Borussia Dortmund'a karşı bu stadda iki kez kazandım. Şimdi de kazanacağım" dedi.

Almanya'nın güçlü bir takım olduğunu belirten Alessandro Del Piero ise, "Almanya'da oyunu değiştirecek çok sayıda oyuncu var. Arjantin maçında olduğu gibi taktik değişikliği yapabilirler. Takım olarak buna hazırız" dedi.