Lippi, oyuncularıyla gurur duyuyor

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi, takımının, Almanya'yı yenip Dünya Kupası'nda finale yükselerek bir rüyayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Almanya karşısında, Fabio Grosso ve Alessandro Del Piero'nun ikinci uzatma devresinin son dakikalarında attıkları gollerle finale yükselen İtalya'da, 58 yaşındaki teknik direktör Marcello Lippi finale yükselmeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çok zor bir maçtı ancak bunu başardığımız için memnunum. Bu bir rüyaydı. Ve biz bu büyük rüyayı gerçekleştirdik" dedi. Juventus eski Teknik Direktörü Lippi, maçı kazanmayı hak ettiklerini de vurgulayarak, "Bu maçı hak edenin kazanması daha doğru olurdu ve biz de zaten hak eden taraftık. Bu gerçekten çok özel ve muhteşem bir an" diye konuştu. Lippi, takımına da övgüler yağdırarak, "Takımımın gösterdiği performanstan dolayı büyük bir heyecan yaşıyorum ve oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum" sözlerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Ev sahibi Almanya'yı saf dışı bırakan İtalya, bugün oynanacak Portekiz-Fransa maçının galibi ile pazar günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda final maçına çıkacak.