'Lisanslı Sporcu Sayısının Artması Memnuniyet Verici'

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Gençlik Merkezi heyeti, Gençlik Haftası etkinliklerine başından sonuna destek...

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Gençlik Merkezi heyeti, Gençlik Haftası etkinliklerine başından sonuna destek veren, bütün basın kuruluşları ve basın çalışanları adına başkan İbrahim Aslan’a teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, düzenlenen etkinlikler kadar faaliyetlerin kamuoyuna duyurulmasında basının ciddi desteklerini gördüklerini ifade etti. Sarıkaya, “15-21 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ayrıca Gençlik Haftası kutlamaları programları etkinlikleri düzenlendi. Biz de bu çerçevede ilimizde yaklaşık 30 spor branşında çeşitli sportif aktiviteler düzenledik. Bu sportif faaliyetlere ilçelerimizde dahil olmak üzere 5 binin üzerinde gencimiz katılım gösterdi. Bu sayı, bizleri son derece memnun etmiştir. Bu hafta boyunca ilimizin görsel ve yazılı basını etkinlik ve faaliyetlerimizi ciddi anlamda halka taşıdılar.” dedi.

Reklam
Reklam

Basın kuruluşlarının çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün, “15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Adıyaman’da gerek gençlik anlamında gerek kültürel anlamda gerekse de sportif alanlarda ilçelerimiz de dahil olmak üzere dolu dolu bir etkinlik yaşadık. Burada basınımızın tutumunu her zaman takdirle karşılıyoruz. Çünkü biz aileleri ikna etmek anlamında ailelere görsellik sağlamak anlamında basının etkisinin tartışılmaz olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda bundan önce olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmadı. Kamuoyu dolu dolu etkinliklerimizi izledi. Bu anlamda gençlerimiz ile birlikte teşekkür etmek istedik. Bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, “Gençlik il müdürlüğümüzün son 10 yılda yapmış olduğu çalışmalarla Adıyaman’da lisanslı sporcu sayısındaki artış, farklı spor branşlarındaki sportif faaliyetler ilimizde her geçen gün artarak devam etmekte. Gençlik Haftası'nda çok sayıda etkinlik tamamlandı. Geçtiğimiz yıl başlatılan Seyyah Projesi kapsamında çok sayıda gencimiz farklı illeri gezme fırsatı buldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Haftası'nı dolu dolu ve coşkulu bir şekilde kutladıklarını ifade eden Gençlik Lideri Ayşenur Yıldız, “Her yıl Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlenmekteydi ancak sayın Bakanımız Suat Kılıç’ın göreve gelmesiyle birlikte son yıllarda Gençlik Haftası kutlama etkinliklerinde çok güzel şeyler yaşanmaya başlandı.” dedi.

Konuşmaların ardından, Gençlik Merkezi liderleri Başkan İbrahim Aslan’a çiçek ve çikolata takdim edip, Gençlik Haftası münasebetiyle hazırlanan tişörtlerden cemiyet üyelerine hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: