Lisansüstü Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Rize'de, Lisansüstü Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Rize'de, Lisansüstü Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, TÜBİTAK uzmanları ile öğrenciler katıldı.

Midilli, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son yıllarda araştırma ve inovasyonda önemli ölçüde yol kat ettiğini söyledi.

İnsan gücünün mutlaka iyi yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Midilli, "Üniversitelerin temel amacı, ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Biz burada öğrencilerimiz için varız. İnsanlık bizden üretim ve fikir bekliyor" dedi.

Reklam
Reklam

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı Başuzmanı Dr. Osman Nuri Kureş ise lisans, yüksek lisans ve doktora bursları verdiklerini belirterek, doktora sırasında ve sonrasında araştırmalar için destek sağladıklarını kaydetti.

Muhabir: Fikret Delal

</amp-ad>

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz