Lise bahçesinde toplu tecavüz

ABD'de piknik alanında 10 genç bir kıza tecavüz etti. Çevreden geçen 25 kişiden hiçbiri yardım etmedi, hatta bazıları fotoğraf çekti.

San Francisco yakınlarındaki Richmond’da bir lisenin bahçesinde 10 kadar gencin 15 yaşındaki bir kıza tecavüzüne tanık olan çevredeki birçok kişinin sadece seyredip sessiz kalması ABD’de günün konusu oldu. Olay Richmond Lisesi’nde yaşandı. Çete mensubu ve yaşları 21’den küçük 10 erkek, genç kıza 2.5 saat süreyle piknik masasında tecavüz etti. Polis memuru Mark Gagan’ın verdiği bilgiye göre, bu sırada gelip geçenlerin sayısı 25’i bulmasına rağmen kimse genç kızın yardımına koşmadı.

Reklam
Reklam

Bazıları güldü, bazıları teşvik etti!

Hatta bazıları gülerek tecavüzcü gençleri teşvik etti, bazıları da cep telefonlarıyla olayın resimlerini çekti. Polis Gagan, çevredekilerin ruh halini anlatırken “Linç psikolojisi hâkim olmuş. Barbarca” dedi. Tecavüz, 2 gencin eylemleriyle ilgili böbürlenmelerini işiten bir kadının polisi aramasıyla ortaya çıktı. Yaşları 16-21 arasında değişen 5 şüpheli, geçen hafta sonu tutuklandı, kurban tedaviye alındı. 120 bin nüfuslu Richmond, ABD’nin en çok suç işlenen kentleri arasında.


İtalya'nın Napoli kentinede meydana gelen infaz görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İtalya'nın Napoli kentinde gün ortasında meydana gelen mafya hesaplaşması ülkeyi karıştırdı. [** **](https://www.mynet.com/mafya-babasini-boyle-oldurduler-2689570-myvideo) Mario Bacio Terracino adlı mafya babası bir barın dışında beklerken, düşman aileden olduğu tahimin edilen tetikçi tarafından 2 kere kafasına ateş edilerek öldürdü. Tetikçinin mafya babasının öldürürken gösterdiği rahat tavır ise izleyenleri şoke etti.

112 yaşında olduğu iddia edilen adam 17 yaşındaki genç kızla altıncı evliliğini yaptı. Somali'nin Galguduud bölgesinde yaşayan 112 yaşındaki Ahmed Muhamed Dore ve Safia Abdulleh'in nikahına yüzlerce kişi katıldı.

Reklam
Reklam

112 yaşında altıncı evliliğini gerçekleştiren Dore "Onu evliliğe zorlamadım, sadece ona olan aşkımı deneyimlerime dayanarak ifade ettim. Benimle evlenmeye razı oldu. Tanrı da bana hayalimi gerçekleştirmemde yardım etti." şeklinde konuştu.

Daily Telegraph'ın haberine göre, gelinin ailesi kızlarının eşiyle çok mutlu olduğunu söylüyor.
Gelinden 95 yaş büyük damadın önceki evliliklerinden 18 çocuğu bulunuyor. Somalili tarihçilere göre, Somali tarihinde yüzyıllardır böyle bir evlilik görülmedi.

İngiltere'de 17 yaşındaki genç kız internette tanıştığı Peter Chapman tarafından öldürülmüştü. Genç kızın, katilin eski nişanlısına benzediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. **FLÖRT ETMİŞLER** İngiltere’de Ashleigh Hall (17), “Arkadaşıma gidiyorum” diye evden çıktıktan sonra kaybolmuştu. Genç kızın geçen pazar cesedi bulunmuştu. Ashleigh Hall’un katilinin internetteki sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı ve sadece 2 gün flört ettiği Peter Chapman (32) olduğu belirlenmişti. Katilin belirlenmesi korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Ashleigh, kendisini hunharca öldüren Peter Chapman’ın eski nişanlısı Dyanne Littler’e (25) tıpa tıp benziyordu. Eski nişanlı Dyanne, Ashleigh’in kendisine benzediği için öldürüldüğünü belirterek “Ben de Peter’la internette tanışmıştım. Hamile kaldım. Fakat sonradan Peter’ın çocuklara cinsel saldırı suçundan sabıkalı olduğunu öğrendim. Bir çocuğum var. Onu korumak için Peter’dan ayrıldım. Stres nedeniyle ondan olan çocuğumu da düşürdüm. Öldürülen kızın fotoğrafını görünce kanım dondu. Sanırım Peter ayrılmamızın acısını o kızdan çıkardı” dedi.

10 bin volt elektrik akımına kapılan kadın alev topuna döndü. Japonya'da 50 yaşlarındaki kadın intihar etmek için yüksek gerilim hattının geçtiği direğe tırmandı. Vatandaşların ve yetkililerinin ikna etmeye çalıştıkları kadının bir anlık dalgınlığı hayatına mal oluyordu. 10 bin volt elektrik akımının geçtiği elektrik tellerine parmağı çarpan kadının vucudu bir anda alev aldı. Asıl inanılmaz olan ise kadın bu olaydan canlı kurtulması oldu.

Reklam
Reklam
[** **](http://video.mynet.com/ismvdo/Mucize-kurtulus/398819/)


Hayranı olduğu takımın maçına bilet bulamayan kadın, seks karşılığında bilet almaya çalışırken yakalandı.

ABD'de beyzbol takımı Philadelphia Phillies fanatiği olan Susan Finkelstein isimli kadın New York Yankees takımıyla oynanacak Wold Series turnuvası için bilet bulamayınca kadınlığını ortaya koymaya karar verdi.

Çaresiz kadın bilet karşılığında seks hizmeti vereceğine dair internete reklam verdi. Reklamda, "Sarışın uzun boylu tutucu Phillies taraftarı, iki tane bilete ihtiyacı var. Ben çok yaratıcı bir kadınım iki tarafı da memnun etmesini bilirim" diye yazdı. Ancak internette yayınlanan reklam polisin gözünden kaçmadı. Müşteri kılığında 43 yaşındaki kadınla irtibat kuran Polis kadını suç üstü yakalayarak tutukladı. Beyzbol fanatiği kadın şimdi para karşılığında fahişelik yapmak suçundan yargılanacak.

Reklam
Reklam

Pakistan’ın kuzeyinde, Afganistan sınırında yaşayan Kalaşlar ne fiziksel görünüşleri ne de genenekleri ile komşularına benziyor.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/iskender-n-kayip-kabilesi-kafirler-iskender-in-kayip-kabilesi-kafirler/4594/112412/)

Çünkü onların geçmişi çok uzaktan, Makedonya’dan bu topraklara gelen büyük İskender’in ordusuna dayanıyor. Büyük İskender, en büyük hayali olan Asya’nın fethi için ikinci adımı, bundan 2 bin 300 yıl önce atmıştı. Daha önce Persler’i yenen, Anadolu, Ortadoğu ve İran’ın fethini tamamlayan İskender’in yeni hedefi Hindistan’dı. Bu amaçla MÖ. 330’da harekete geçti ve ordusunu İran’dan Afganistan’a geçirdi. Afganistan’da yaklaşık 2 sene geçiren İskender buradan son hedefine ulaşmak için güneye, Hindistan’ın içlerine yöneldi. Bugün, Afganistan’da ne İskender’den ne de onun Helenistik İmparatorluğu’ndan geriye fazla bir şey kalmadı. Ama İskender’in torunları ya da bir başka değişle İskender'in kayıp kabilesi halen Afganistan-Pakistan sınırında yaşıyor. İskender’in ordusunda yer alan askerlerin soyundan geldiği düşünülen, sarı saçlı mavi gözlü bu insanlar, Asya’nın ortasında yaşayan diğer komşu halklardan kolayca ayrılabiliyor. Ancak Kalaşlar’ı farklı kılan sadece fiziksel özellikleri değil. Sarı saçları ve renkli gözleriyle fark edilen Kalaş kabilesi içki, esrar ve cinselliği serbest yaşıyor. Çitral bölgesindeki Kalaş Vadisi’nin ücra yamaçlarında yaşadıkları için muhafazakar İslamcı kültürün baskısından kurtulan 3 bin nüfuslu halk, damıttıkları içkileri içip yetiştirdikleri kenevirleri tüttürüyor. Çocuklar dindar Yahudi tarzını andıran bukleli saçları ve spor şapkalarıyla dikkat çekerken kadınlar yüzlerine dövme yaptırıp rengarenk işlemeli siyah kaftan giyiyor. Müslümanların ‘kara kafirler’ deyip kadınlarını ‘ahlaksız’ gördüğü Kalaşlar, ergenlik çağına giren delikanlıların yaz boyunca yaylada iyice semirdikten sonra köye getirilip seçtiği kadınla seks yapmasının sağlandığı ayinlerden vazgeçmiyor. Evli kadınların başka erkeklere kaçması normal karşılanıyor.

İngiltere'de 23 yaşındaki Emily McNulty'nin internet üzerinden sipariş verdiği sütyenin paketinden ahlaksız teklif çıktı.

Reklam
Reklam

İnternet üzerinden sipariş ettiği büyük beden sütyenin paketini açan Emily, kutunun içinde el yazısıyla yazılmış bir not olduğunu gördü.

Notta, "Hey fıstık, güzel sütyen! Eğer bana özel bir şov yapmak istersen beni şu numaradan ara, 07841 ******, Matheww J. " Notun sonunda öpücükler anlamına gelen 'xx' de kondurulmuştu.

Emily, numarayı aradı ve Matthew Jones adında bir adam telefona çıktı. Notu sorduğunda ise adam bir cevap vermeden telefonu kapattı. Emily daha sonra yine aradı ve adam telefona çıkmadı.

Bir giysi dükkanı olan Emily, "Kutuyu açtım ve sütyenin etrafına sarılmış bir not gördüm. Şaka olduğunu, bir arkadaşın koyduğunu düşündüm. Ama daha sonra kutunun paketli olduğunu ve ben açmadan önce açılmamış olduğunu düşündüm. Gerçekten çok şaşırdım. Ya biri şaka yapıyordu ya da bu adice bir şey" diyor.

Londra'nın güneyinde yaşayan Emily bunun üzerine büyük beden iç çamaşırı üreticisi firma Bravissimo ile temasa geçti ve şikayette bulundu.

Emily mağazanın özür için geri ödeme teklif ettiğini, ancak erkek arkadaşı Greg Stafford'un bunu reddettiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Firma sözcüsü ise bu türden bir şikayetin kendilerine ulaşmadığını belirterek, "Ayrıca Mathew Jones diye birini arayan da olmadı. Zaten bizde bu isimde biri de çalışmıyor" diye açıklamada bulundu.


Adam öldürmekten 45 yıl hapis cezasına çarptırılan bir suçlu idam edilme isteğiyle mahkemeye başvurdu.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde adam öldürmekten hapis yatan 46 yaşındaki bir kişi, mahkemeye başvurarak idam edilmesini istedi. Hapisten çıktığında 65-70 yaşlarında olacağını belirten adam, o yaştan sonra hayata başlamasının anlamsız olduğunu iddia ederek idam cezasına çarptırılmasını talep etti.

46 yaşındaki suçlu ırkçı olduğunu, iki kişiyi öldürdüğünü ama bunu hiç kimseye söylemediğini, şimdi ise itiraf ederek ölüm cezasına çarptırılmak istediğini belirtti. Suçlunun idam cezası alması için öncelikle iki kişiyi daha öldürdüğüne mahkemeyi inandırması gerekiyor.

Şu anda 46 yaşında olan kişiye adam öldürmek suçundan 45 yıl hapis cezası verilmişti.


Balıkçıların teknelerine çektiği bu ısırılmış beyaz köpek balığı, canavar paniğini körükledi. Uzunluğu yaklaşık 6 metre olan büyük beyaz balinanın ısırıklarına maruz kalmış dev köpek balığı görenleri dehşete düşürdü.

Reklam
Reklam

İşte o inanılmaz görüntüler

Avustralya'daki Queensland Plajı'nda bulunan 'iki dev ısırık alınmış köpek balığı' popüler olan bu plajda bir canavarın sinsice gezindiği paniğini yaratınca, yetkililer yüzücüleri bu sulardan uzak durmaları konusunda uyardı. Steven Spielberg'in Jaws filmindeki köpek balığını anımsatan canavar köpek balığının varlığından bir hayli tedirgin olan balıkçılar, yaralı olarak bulunan ve tekneye çekilen köpek balığını görünce dehşete kapıldıklarını anlatıyor. Bölgedeki sörfçüler de bölgede bir yerde büyük bir canavarın gizlendiği söylentisiyle paniklemiş durumda.

Kanada'nın doğusundaki bir ulusal parkta iki çakal 19 yaşındaki şarkıcı genç kıza saldırdı. Torontolu gelecek vaadeden bir şarkıcı olduğu belirtilen Taylor Mitchell adlı genç kız, Cape Breton parkında yalnız başına yürürken aniden iki çakalın saldırısına uğradı.

Talihsiz genç kız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç kızın çığlıkları üzerine korucular yardıma koştu ve bir çakalı vurdu. Ancak çok geç kalınmıştı. Vücudunun birçok yeri ısırılan genç kızın hastaneye kaldırıldığı sırada çok kanaması vardı. Halifax hastanesine kaldırılan şarkıcı ve besteci Taylor, dün sabah yaşamını yitirdi. Yetkililer, çakalların genelde insanlardan korktuğuna ve insanlara saldırmalarının çok nadir gerçekleşen bir olay olduğuna, çakalların genellikle geyik ve tavşanları avladığına dikkat çekiyor. Olay anında yardıma koşan korucular ise çakalların çok saldırgan bir halde olduğunu belirtti. Folk müzik dalında şarkı söyleyen ve besteleyen Taylor'ın, gelecek vaadeden bir yetenek olduğu ifade edilldi.


Tartışmasız dünyanın en büyük doğa fotoğrafçılarını bünyesinde barındıran National Geographic'in gözünden vahşi doğa görenleri şaşırtıyor... Dünyada en çok fotoğrafçı çalıştıran National Geographic yayınladığı bu fotoğraflarla da dikkatleri çekiyor. İşte National Geographic'in gözünden bir birinden ilginç fotoğraflarla doğal yaşam işte böyle görüntülendi.

Reklam
Reklam
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/doga-fotograflari/national-geographicten-muthis-fotograflar-national-geographic-ten-muthis-fotograflar/3708/112540/sayfa/1/)

ABD’nin Iowa eyaletinde Matthew McNelly ve Joey Miller isimli iki hırsız aldıkları alkolün de etkisiyle bir apartmanı soymaya karar verdi. Ancak yanlarında maske yoktu. Akıllarına yüzlerini keçeli kalemle boyama fikri geldi. Yüzlerini boyayan hırsızlar Carroll kentinde bir eve girmeye çalışırken komşular tarafından fark edilince kaçtılar. Polis ihbar üzerine yolları keserek beyaz otomobilli hırsızları aramaya başladı. Bir saat sonra kontrol noktasında durdurulan aracın içinde bulunan keçe kalemli hırsızlar tutuklandı.