Lise Öğrencileri Avusturya’da Gençlik Kampına Katıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden bir grup lise öğrencisi Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Avusturya’nın Klaffer şehrindeki...

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden bir grup lise öğrencisi Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Avusturya’nın Klaffer şehrindeki gençlik kampına katıldı.

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nden Öznur Kazan, Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Eren ile birlikte Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında, Avusturya’ya gitti. Şarköylü lise öğrencileri, Avusturya, Polonya, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Bulgaristan’dan gelen yaşıtlarıyla 10 Ağustos’da bir araya geldi. Şarköylü öğrenciler 25 Ağustos tarihine kadar sürecek Avusturya’nın Klaffer bölgesindeki kampta 2 gruba ayrılan öğrenciler projelerini geliştirmek için yoğunlaştı.

Reklam
Reklam

Tiyatro grubuna ayrılan Şarköylü öğrenciler, ayrımcılıkla mücadele temalı tiyatro oyunu sahnelemek için çalışmalara başlarken, diğer gruba ayrılan öğrenciler el sanatları grubunu tercih ederek, tiyatro oyununun sahne materyallerini hazırlayacak. Öğrenciler boş zamanlarını masa tenisi, badminton, voleybol ve satranç oynayacak. Öğrenciler, kampın kendileri açısından, kişisel gelişimlerine ve yabancı dillerine büyük katkı sağladığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: