Lise Öğrencileri Duygularını Resim Ve Fotoğrafa Yansıttı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 6 lise öğrencisi, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda yağlıboya,...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 6 lise öğrencisi, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda yağlıboya, karakalem ve fotoğraf sergisi açtı.

Fotoğraf ve resim sergisinin açılışını Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kendir, öğretmen ve öğrenciler açtı. Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, 6 okulun açtığı sergide 250 eserin bulunduğunu ve resim ve fotoğraf çalışmalarının tamamını öğrencilerin yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Bulgurlu, tür etkinlikleri çocuk ve gençlerin kabiliyetinin gün yüzüne çıkması çok önemli fırsat olduğunu söyledi. Bulgurlu, "Gençlerimizi açtıkları resim ve fotoğraf sergisi için tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler gençlerin aynı zamanda güzel sanatlarda kendilerini anlatma ve tanıtmak için fırsattır. Bu tür kültür ve sanat etkinliklerini anlamlı buluyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: