Lise Öğrencileri Uyuşturucu Madde Konusunda Bilinçlendiriliyor

Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) İl Temas Görevlisi Ahmet Melih Kılıç, tarafından...

Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) İl Temas Görevlisi Ahmet Melih Kılıç, tarafından lise öğrencilerine uyuşturucu madde konularında konferans vermeye devam ediyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru TUBİM İl Temas Görevlisi Ahmet Melih Kılıç, 2012 yılı içersinde Adıyaman merkezdeki liselerde konferans veriyor. İlk olarak Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi'nde yaklaşık 200 kişiye uyuşturucu maddenin zararları konusunda bilgi veren Kılıç, daha sonra Rekabet Kurumu Lisesi, Erdemir Lisesi ve Fevzi Çakmak Lisesi'nde yaklaşık 600 öğrenciyi bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Konferansta genç nüfusun bağımlılık tuzaklarına düşürülmek için hangi taktik ve yöntemlere maruz kaldıkları, bağımlılık yapıcı maddelerin zararları ve korunma yöntemleri anlatıldı. Konferans verilen okullarda bilgilendirici broşür ve kitapçıklarda dağıtılarak stant açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: