Lise Öğrencilerinden İ.ü’ye Ziyaret

Öğrencilerinin sosyo-kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla farklı illere ve o illerin üniversitelerine geziler düzenleyen Siirt...

Öğrencilerinin sosyo-kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla farklı illere ve o illerin üniversitelerine geziler düzenleyen Siirt Güroymak İMKB Lisesi, Malatya İnönü Üniversitesi’ne (İÜ) misafir oldu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i makamında ziyaret eden Siirt Güroymak İMKB Lisesi öğrencileri, İnönü Üniversitesi’ne daha yakından görmek ve tanımak amacıyla geldiklerini, çok güzel ve gelişmiş bir kampüsle karşılaştıklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik öğrencilere başarılar dileyerek hediyelerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: