Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi öğrenci, personel ve öğrenci velileri 41 Ünite kan...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi öğrenci, personel ve öğrenci velileri 41 Ünite kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ının “Birbirimize ihtiyacımız var” Sloganı ile ülke genelinde başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Okul bahçesine park eden Kan Bağış Otobüsünde 24 ünite ve Ticaret Meslek Lisesi Okul Kantininde 17 Ünite olmak üzere öğrenci, personel ve öğrenci velileri tarafından toplam 41 Ünite kan bağışında bulunuldu. Türk Kızılayı Çan Şube Başkanı Mehmet Sönmez, kampanyada, bir doktor, üç hemşire ve bir hizmetlinin görev yaptığını belirtti. Sönmez, kan bağışında bulunan ve kampanyalara katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, Çanlıları 16 Nisan Salı günü Atatürk Şehir Meydanına park edecek Kan Bağış tırına davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: