Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı Kampanyası

    Nurcan KIRCALI / İSTANBUL, (DHA) Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, bünyesinde kurduğu "Kan Bağışı Kulübü" ilk kan bağışı

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL, (DHA) Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, bünyesinde kurduğu "Kan Bağışı Kulübü" ilk kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdi.

Okul bahçesinde yapılan "50.Yıla Gelin Kızılay'a Kan Verin İnsanlığa Can verin" projesine ilçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve özel sektör temsilcileri de destek verdi.
Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da programda kan vermenin önemine değinerek, "Öğrencilerin başlattığı bu projede bizlerde belediye yönetim kademesi ve personelimizle birlikte destek vermek üzere buradayız" dedi.
İlçe Kaymakamı Salih Yüce'de "Öğrencilerimizin, evlatlarımızın bu anlamlı projesine destek vermek ve onların yanında olduğumuzu belirtmek aynı zamanda kulüp öğretmeni ve tüm okul yönetimi ve emeği geçen herkesi kutlarım" dedi.
Protokol konuşmalarının ardından okullar arası düzenlenen resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: