Lise Öğrencilerine Gitar Kursu

Hisarcık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Okullar hayat olsun' projesi kapsamında Anadolu Öğretmen...

Hisarcık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Okullar hayat olsun' projesi kapsamında Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine yönelik Gitar Kursu açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Anadolu Öğretmen Lisesinde Atatürk İlk Okulu Müzik Öğretmeni Rasim Oğuzhan Kavukçu nezaretinde verilen gitar kursuna 27 öğrenci katılıyor.

Sanatsal zenginliklerin toplumun gelişiminde önemli etken olduğunu kaydeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Sak," Müdürlüğümüz tarafından açılan gitar kursu öğrencilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler sanata ve özellikle müziğe çok duyarlılar. Kurs sayesinde öğrenciler üzerlerindeki sınav ve ders baskısını müzik yaparak atma imkanı buluyor. Gitar kursuna öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi bizim için sevindirici bir durum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kurs öğreticisi Müzik Öğretmeni Rasim Oğuzhan Kavukçu, gitar kursunun hafta içi 9 saat olmak üzere toplam 232 saat süreceğini vurgulayarak, ”Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz gitar kursunda öğrencilere nota bilgisi, gitarın temel tutuşları ve şarkı öğreterek gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması ve onların gelecekte bir sanatçı olarak yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: