Lise öğrencilerine Jandarma anlatıldı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde lise öğrencilerine, "Jandarmanın görevleri ve nasıl jandarma olunur" konulu konferans verildi.Çavdarhisar İlçe Jandarma komutanı Jandarma AstsubayKıdemli Başçavuş Ahmet Gürbüz tarafından, Çavdarhisar Mesleki ve Anadolu Lisesinde verilen eğitimde, jandarmanın tanıtılması görev şartları ve başvuru şartları ile ilgili genel bilgilendirme semineri yapıldığı, öğrencilere vatan sevgisi ve jandarmanın görevleri hakkında bilgiler verildi.Öğrencilerle deneyimlerini de paylaşan İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gürbüz, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde lise öğrencilerine, "Jandarmanın görevleri ve nasıl jandarma olunur" konulu konferans verildi.
Çavdarhisar İlçe Jandarma komutanı Jandarma Astsubay
Kıdemli Başçavuş Ahmet Gürbüz tarafından, Çavdarhisar Mesleki ve Anadolu Lisesinde verilen eğitimde, jandarmanın tanıtılması görev şartları ve başvuru şartları ile ilgili genel bilgilendirme semineri yapıldığı, öğrencilere vatan sevgisi ve jandarmanın görevleri hakkında bilgiler verildi.
Öğrencilerle deneyimlerini de paylaşan İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gürbüz, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz