Lise Öğrencilerinin Sinema Keyfi

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, ilçe kaymakamlığı tarafından sinemaya götürülen lise öğrencileri, 'Fetih 1453' filmini izledi.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, ilçe kaymakamlığı tarafından sinemaya götürülen lise öğrencileri, 'Fetih 1453' filmini izledi.

Gösterime girdiği andan itibaren gişe rekorları kıran 'Fetih 1453' filmine izleyen Akıncılar Türk Telekom Lisesi son sınıf öğrencileri, filmden son derece memnun kaldı. Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, tarafından organize edilen programda filmi izleyen öğrenciler, ders stresinden uzaklaştıklarını belirterek kaymakama teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşarak moral bulmalarını hedeflediklerini kaydederek, 'Üniversite sınavı stresini üzerlerinden atan son sınıf öğrencilerimizin bir nebze olsun dinlenmelerini ve ders stresinden uzaklaşmalarını sağlamak, aynı zamanda öğrencilerimize tarih bilinci kazandırmak amacıyla böyle bir organizasyon tertip ettik. Her şey geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için. Eğitime ve öğrencilerimize olan desteğimiz artarak devam edecek. Akıncılar Kaymakamlığı olarak düzenleyeceğimiz etkinlik, gezi, yemek ve daha birçok benzer programla da öğrencilerimizin sınav streslerinden uzaklaşarak, moral bulmalarını hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra sınava giren bütün öğrencilere, Akıncılar Kaymakamlığı tarafından moral yemeği verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: