Lise Öğrencilerinin Topladığı Paralar 4 Afrikalı Vatandaşa Umut Olacak

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde bulunan Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan bir grup öğrenci, harçlıklarından...

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde bulunan Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan bir grup öğrenci, harçlıklarından topladıkları paralarla 4 Afrika vatandaşının katarakt ameliyatı olmasını sağlayacak. Öğrenciler topladıkları paraları Afrika'ya göndermek üzere Kemse Yok Mu Derneği yetkililerine teslim ettiler.

Okulda yardım kampanyasını yürüten Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Barış Tekin, Selam filmine giden öğrencilerin talebi üzerine Afrika'daki katarakt hastaları için yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi. Tekin, "Öğrencilerimiz harçlıklarından fedakarlık yaparak yardım kampanyasına destek oldular.Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de yardım kampanyasını devam ettirmeyi düşünüyoruz.Öğrencilerimiz Afrikalı kardeşlerimiz için kendi harçlıklarını vererek insanlık örneği sergilediler ve vermenin mutluluğunu yaşadılar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tekin, topladıkları parayla Afrika'da 4 vatandaşın katarakt ameliyatı olacağını belirterek, önümüzdeki eğitim öğretim yılında yardım kampanyasına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öğrenciler aralarında topladıkları parayı Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine makbuz karşılığında teslim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz