Lise Öğrencisi 'patpat'tan Düşerek Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, lise öğrencisi kız, kuzeninin kullandığı, halk arasında 'patpat' olarak adlandırılan tarım aracının...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, lise öğrencisi kız, kuzeninin kullandığı, halk arasında 'patpat' olarak adlandırılan tarım aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, Gölköy Erikli mevkiinde meydana geldi. Okulların tatil olması nedeniyle köye giden ve 'patpat'a binen 2 kuzenin eğlencesi acı bitti. Yeşilova Mahallesi Tepeköy Altı Dergah Sokak adresinde ikamet eden, özel bir şirketten emekli Nizamettin Onuk ile ev hanımı Aliye Onuk çiftinin 3 çocuğundan biri olan Sevcan Onuk (15), yeğeni A.K. (15) ile birlikte 'patpat'a binerek, Gölköy Erikli mevkiinde dolaşmaya başladı. İddiaya göre, Erikli köyü sapağında Sevcan Onuk, 'patpat'tan aşağıya düşerek ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, İzmit Kanlıbağ İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi olan Sevcan Onuk’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Reklam
Reklam

Jandarma ekipleri, patpatı kullanan A.K.’yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sevcan Onuk’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Acı haberi alan Onuk’un ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Sevcan Onuk’un cenazesi, Erikli Köy Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: