Lise son sınıf öğrencilerine şenlik müjdesi

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki 13 lisede öğrencilerine eğitim katkı payını dağıttı. Yardımların ilk...

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki 13 lisede öğrencilerine eğitim katkı payını dağıttı. Yardımların ilk taksitini alan öğrencilere Başkan İsmail Kavuncu, ikinci taksitlerini yılsonu şenliği ile dağıtacaklarını müjdeledi.

Eyüp Belediyesi, iki yıl önce başlattığı "Eğitim Destek" projesini bu sene de hayata geçirerek lise son sınıfta okuyan 3 bin 638 öğrenciye eğitim katkı payı yardımında bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki 13 lisede öğrencilerine eğitim katkı payını dağıttı. Yardımların ilk taksitini alan öğrencilere Başkan İsmail Kavuncu, ikinci taksitlerini yılsonu şenliği ile dağıtacaklarını müjdeledi. Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi, Rami Atatürk Anadolu Lisesi ve Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi’nde öğrencilerle biraraya geldi.

Reklam
Reklam

Eğitim Katkı payını dağıtan Başkan, öğrenim noktasındaki eksiklikleri tamamlamak üzere çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini açıkladı. Başkan, Eyüp'teki eğitim seviyesinin çok daha iyi bir noktalara gelebilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Liseler dışında ilköğretim öğrencileri için de kırtasiye desteğinde bulunduklarını açıkladı.

Başkan İsmail Kavuncu; "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan toplam 3638 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik… Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi.

Öte yandan 2004 yılında Dünya Genç Girişimcilik Ödülü’nü alan Başkan Kavuncu, liselerde gerçekleştirdikleri Kariyer Buluşmaları’na devam edeceklerini belirterek “Siz gençlerimize iş dünyasında örnek olacak başarılı iş adamlarını bir araya getireceğiz. Girişimcilik konusunda ben de sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım. Siz gençlerimize değerli iş adamlarımızın, meslek sahiplerinin bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanma imkanı veriyoruz “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz