Lisede Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Balıkesir'de bir lisede iki gencin tartışması kanlı bitti. 1 öğrencinin yaralandığı olayda 1 öğrenci de...

Balıkesir'de bir lisede iki gencin tartışması kanlı bitti. 1 öğrencinin yaralandığı olayda 1 öğrenci de şüpheli olarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerindeki olay Hacı İlbey Ticaret Lisesinde meydana geldi. Lise son sınıf öğrencileri arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Okulun bahçesinde gerçekleşen olayda yanında taşıdığı bıçağı çıkaran bir öğrenci kavga ettiği karşıdaki öğrencinin arkasından makatına bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan öğrenci olay yerine sevk edilen ambulanstaki sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan E.K. (17) isimli yaralı öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube ekipleri ise kavganın şüphelisi olduğu belirtilen 17 yaşındaki bir öğrenciyi yakaladı. Suç aleti bıçağın da ele geçirildiği olayda şüpheli öğrenci 18 yaş altında olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: