Liseler Bu Sefer Futbolda Kapıştı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu ve özel bir spor ürünleri üreten firmanın işbirliğiyle...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu ve özel bir spor ürünleri üreten firmanın işbirliğiyle düzenlenen Liseler Arası Halısaha Ligi karşılaşmaları sona erdi.

Bartın’da düzenlenen Liseler Arası Halısaha Futbol Ligi müsabakaları sona erdi. 11 takımın katıldığı ligde kıyasıya karşılaşmalar oynandı. Finalini Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi ile Bartın Anadolu Lisesi’nin oynadığı Halısaha Liginin şampiyonu Bartın Anadolu Lisesi olurken final sonrası kupa ve madalya töreni gerçekleştirildi. Lig ikincisi olan Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyalarını Benden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Kabadayı verirken Şampiyon takım Bartın Anadolu Lisesi kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir' den aldı. Futbolcuları tebrik eden Müdür Özdemir, “Öğrencilerimiz derslerinde olduğu gibi sportif faaliyetlerde de ne kadar başarılı olduklarını bizlere gösterdiler. Bu lige katılan tüm okul ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca şampiyon olan takımın 7-8 Haziran 2013 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: