Liselerarası Resim Ve Kompozisyon Yarışmaları Sonuçlandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı okul çağında bulunan büyük nüfusun dikkatini afet ve acil...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı okul çağında bulunan büyük nüfusun dikkatini afet ve acil durum konularına çekmek ve toplumun sahip olduğu afet bilincinin artırılmak amacıyla 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle 9, 10, 11 ve 12’inci sınıf öğrencileri arasında iki ayrı kategoride düzenlenen “ Afetler ve Etkilerinden Korunma” konu başlıklı resim ve kompozisyon yarışmasına katılan eserler arasında Sakarya’da dereceye giren öğrenciler açıklandı.

9, 10, 11 ve 12’inci sınıflar resim yarışmasına katılan ve ilk 4 sırada yer alan öğrenciler ve okulları şöyle: “1. Kübra Ceylan Bektaş (Hendek Anadolu Lisesi) 2. Berker Başmanav (Hendek Anadolu Lisesi), 3. Behiye Betül Atar (Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi), 4. Nagihan Börekçi (Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi)”

Reklam
Reklam

9, 10, 11, 12’inci sınıflar kompozisyon yarışmasına katılan ve ilk 4 sırada yer alan öğrenciler ve okulları şöyle: “1. Ezgi Ceren Sezgin (Karasu Atatürk Anadolu Lisesi), 2. Nurseda Balkaya (Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi), 3. Öznur Kütükçü (Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi), 4. Zerrin Telci (Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi)”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: