Liselerarası Voleybol Turnuvası

Van'da düzenlenen Liselerarası Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencileri yemekte bir araya geldi.

Van'da düzenlenen Liselerarası Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencileri yemekte bir araya geldi. Kent merkezindeki bir lokantada verilen yemeğe okul müdürü Orhan Güleşçe, beden eğitimi öğretmeni ve takımın teknik direktörü Besra Ceren Öztürk ile sporcular katıldı. Okullarının 4 yıldır kentte düzenlenen müsabakalarda birinci olduğunu belirten okul müdürü Güleşçe, akedemik başarının yanı sıra kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerde de öğrencilerin önemli başarılara imza attığını söyledi. Takımın teknik direktörüne ve öğrencilere teşekkür eden Güleşçe, bölge müsabakalarına katılacak öğrencilere başarı diledi. Takımın teknik direktörü Öztürk ise başarılarını geleneğe dönüştürdüklerine işaret ederek, 12 okul arasında namağlup şekilde şampiyon olan sporcularını tebrik etti. Takım kaptanı Muhammed Said Bildirici de voleybolun takım oyunu olduğunu bildirerek, "Dört yıldır kazandığımız kupalarda müdürümüz Orhan Güleşçe başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin büyük payı var. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: