Liselilerin Basketbol Karşılaşmasında Kavga

 Çarşamba ilçesindeki liselerarası basketbol turnuvasının üçüncülük maçında çıkan kavga, salon görevlileri ile öğretmenlerin müdahalesiyle sona erdi.

Çarşamba ilçesindeki liselerarası basketbol turnuvasının üçüncülük maçında çıkan kavga, salon görevlileri ile öğretmenlerin müdahalesiyle sona erdi. Çarşamba'da düzenlenen liselerarası basketbol şampiyonasının Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan üçüncülük maçında, Dikbıyık Lisesi ile Çarşamba Fen Lisesi karşılaştı. Müsabakayı, Dikbıyık Lisesi 25-23 kazandı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından, iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayı, araya giren salon görevlileri ile öğretmenler sona erdirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz