Liselilerin çektiği '25. Kare' filmi Giresun Günleri'ne davet edildi

Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Sinema Kulübü tarafından çekilen '25.Kare' filmi bu yıl altıncısı...

Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Sinema Kulübü tarafından çekilen '25.Kare' filmi bu yıl altıncısı yapılacak olan 'Giresun Günleri'ne davet edildi.

Giresun Federasyonu tarafından organize edilen ve ve 18-19 ve 20 Mayıs günlerinde Feshane Uluslarası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe bu yıl katılımın daha büyük olması bekleniyor. Gurbetteki yaklaşık 1 milyon Giresunlu’nun bir araya geldiği ve Giresun kültürünün tanıtımı adına yapılan en büyük organizasyonlardan biri olan etkinlikte '25. Kare' filminin de gösterileceği ve tanıtılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

25. Kare filminin etkinlikte yer alması sebebiyle memnuniyetini dile getiren Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, "Tamamı Giresun’da ve Giresun Adasında çekilmiş öz ve öz ‘Bir Giresun Filmi’ni organizasyona davet etmekten büyük gurur duyuyorum. Bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz 'Giresun Günlerinde' ilk defa böyle bir çalışma yer alacak. Filmi izledim. Film Giresun’un tanıtımını çok güzel şekilde yapıyor. Özellikle gurbetçilerimiz için bu filmin çok daha değerli olacağına inanıyorum. Memleketimizde böyle güzel çalışmalarım yapıldığını görmek beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." diye konuştu.

25 Şubat’ta ilk gösteriminin ardından üç hafta boyunca da Giresun sinemalarında gösterimde kalan film, izleyenlerden büyük beğeni toplamıştı. 3 yılda tamamlanan filmin en dikkat çeken yanı ise senaryosu. Filmin senaristi Murat Aksoy, "Bilinçaltına mesaj gönderme yöntemlerinden biri olan 25.kare tekniğine dikkat çekmek istedik." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: