Lisenin 30 Sınıfına, 15 Temmuz Şehitlerinin Adları Verildi

Mehmet SEZGİN/SİVEREK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriye Mahallesi'nde bulunan okuldaki 30 sınıfa 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların adlarının verilmesini kararlaştırdı.

Mehmet SEZGİN/SİVEREK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriye Mahallesi'nde bulunan okuldaki 30 sınıfa 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların adlarının verilmesini kararlaştırdı. Sınıfların isim tabelaları törenle değiştirildi. Törene Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürü Yusuf Karataş ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Okul müdürü Yusuf Karataş, 15 Temmuz şehitlerinin, adlarıyla okulda yaşatılacağını söyledi.
Konuşmaların ardından aralarında Ömer Halisdemir'in de bulunduğu darbe girişiminde şehit olan 30 kişinin ismi, sınıflara verildi. Protokol üyeleri, şehitlerin isimleri ve fotoğraflarının bulunduğu tabelalar, sınıfların girişine yerleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: