Livaneli Sevenleri İle Bir Araya Geldi

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zülfü Livaneli Sanat Günleri' etkinliği kapsamında ilçeye gelen ünlü...

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zülfü Livaneli Sanat Günleri' etkinliği kapsamında ilçeye gelen ünlü sanatçı, yazar, yönetmen Zülfü Livaneli, imza gününde sevenleri ile bir araya geldi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de katıldığı imza gününde Zülfü Livaneli'yi görmek, birlikte fotoğraf çektirmek ve kitaplarını imzalatmak isteyen Manavgatlılar, uzun kuyruklar oluşturdu.

İmza gününün ardından Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tekne turuna davet ettiği Livaneli'ye gezi boyunca ilçe hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Tekne gezisinin ardından Zülfü Livaneli, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro öğrencilerinin 'Şiir Dinletisi'ne katıldı. Kordon Caddesi Amfitiyatro'daki şiir dinletisine çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: