Liverpool - Bolton Wanderers maçı canlı yayınla Tivibu Spor 1'de

Liverpool - Bolton Wanderers ile İngiltere Federasyon Kupası'nda karşılaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmada hakem Kevin Friend görev yapacak. Bu akşam saat 19.30'da başlayacak karşılaşma Anfileld'ta oynanacak. Liverpool - Bolton Wanderers maçını canlı yayınla Tivibu Spor 1 ekrana taşıyacak.

Liverpool - Bolton Wanderers maçı ile İngiltere Federasyon Kupası'nda heyecan devam ediyor. FA Kupası 4. Tur mücadelesinde Liverpool Bolton Wanderers'i sahasında konuk edecek. Anfield Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Kevin Friend yönetecek. Bu akşam saat 19.30'da başlayacak Liverpool - Bolton Wanderers maçı canlı yayınla Tivibu Spor 1'de ekrana gelecek.

LİVERPOOL - BOLTON WANDERERS MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

SAAT: 19.30

YAYIN: Tivibu Spor 1

Reklam
Reklam

STAT: Anfield

HAKEM: Kevin Friend

LİVERPOOL: Brad Jones, Alberto Moreno, Javier Maquillo, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, Lucas, Emre Can, Coutinho, Lazar Markovic, Jordon Ibe, Mario Balotelli

TEKNİK DİREKTÖR: Brendan Rodgers

BOLTON WANDERERS: Andy Lonergan, David Weather, Matthew Mills, Kevin McNaugton, Dean Moxey, Jay Spearing, Mark Davies, Darren Pratley, Chung-Yong Lee, Eidur Gudjohnsen, Emile Heskey

TEKNİK DİREKTÖR: Neil Lennon

Lige istediği başlangıcı yapamayan Liverpool son haftalarda yükselen bir form grafiği yakaladı ve ilk yarıyı 8. sırada tamamladı. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkamayan Liverpool, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Burada temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Liverpool, İngiltere Federasyon Kupası'nda da yoluna devam etmeyi planlıyor. 3. Tur'da AFC Wimbledon'u 1-2 yenen Liverpool'un rakibi bu kez Championship ekiplerinden Bolton Wanderers. Liverpool, bir kaza yaşamadan kazanmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Diğer yandan Championship'e kötü bir başlangıç yapan Bolton Wanderers, ilk yarının ortalarında istediği performansı yakalamaya başladı ve dibine demir attığı 24 takımlı ligde yükselerek 15. sıraya kadar çıkmayı başardı. İkinci yarıda da aynı formu sürdürmek isteyen Bolton Wanderers, yıl sonunda en azından Premier Lig'e yükselme play-off'larında yer almayı hedefliyor. Öte yandan Bolton kupada da Liverpool'a sürpriz yaparak tur atlamanın hesaplarını yapıyor.