Liverpool, Manchester City ve Chelsea’yi Brezilyalılar birleştirdi

Liverpool, Manchester City ve Chelsea, Brezilyalı futbolcularının İngiltere'ye dönebilmesi için ortak hareket etme kararı aldı.

İngiltere Premier Lig’in dev ekipleri Liverpool, Manchester City ve Chelsea, Brezilya Milli Takımı’nda oynayan futbolcularının erken dönebilmeleri için ortak jet tutmaya karar verdi.

Liverpool, Manchester City ve Chelsea, Brezilyalı futbolcuları için ortak hareket edecek. Brezilya’nın Peru ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeri maçından sonra Brezilyalı futbolcuları beklemesi için jet tutmaya karar veren üç dev kulüp, 90 bin poundluk masrafı da paylaşacak. Her bir kulüp 30 bin pound ödeyerek yıldız futbolcuların hafta sonu oynanacak lig maçlarının çalışmalarına katılmaları sağlanacak.

Reklam
Reklam

Brezilyanın başarısı için mücadele edecek olan Liverpool’dan Philippe Coutinho ve Roberto Firmino, Manchester City’den Fernandinho ve Chelsea’den Willian, zorlu deplasmanın ardından kendilerini bekleyecek olan özel jete binerek İngiltere’ye gelecekler. Fransız ekibi Paris Saint Germain de savunma oyuncusu Thiago Silva için benzer bir uygulamaya, yalnız tek başına, imza atacak.

Yarın sabaha karşı 05:15’te oynanacak karşılaşma 07:00 sularında bitecek. Yıldız futbolcular da maçın hemen ardından özel jete atlayarak geri dönecekler.

Anahtar Kelimeler: