Liverpool taraftarları Atina'yı savaş alanına çevirdi

ATİNA (İHA) - Milan ve Liverpool taraftarları Atina'da ortalığı savaş alanına çevirdi. İki takım taraftarlarından bilet almayı başaramayanlar Atina sokaklarında kurulan dev ekranlardan final karşılaşmasını izledi.

Atina'nın Zapio bölgesinde yüzlerce taraftar final karşılaşmasını izledi. İzleyiciler arasında çocukları ile gelen aileler dikkat çekerken, sakin başlayan karşılaşma Milan'ın ilk yarıda attığı golden sonra taraftarların kendi aralarında tartışmalarına neden oldu. Uzun süren gerginlikten sonra ikinci yarının başlamasıyla taraftarlar bir nebzede olsa sakinleşti, ancak Milan'ın rakip takım Liverpool'a ikinci yarıda attığı ikinci gol ile gerginleşen Liverpool taraftarları Milan taraftarları ile çatışmaya
başladı. İki takım taraftarları ortalığı savaş alanına çevirdi. Her iki taraf da ellerine geçirdikleri nesneleri birbirlerine fırlattı. Uzun süren çatışmadan sonra Liverpool taraftarları meydandan buruk ayrılırken, Milan taraftarları da coşku gösterilerine devam etti. Zapio Meydanı'nda süren eğlenceden sonra, taraftarların Zapio'dan ayrılması ile ortalık sakinleşti.

Reklam
Reklam