Lodos uçak seferlerini vurdu, THY iptal edilen seferleri paylaştı

THY iptal edilen seferlerini web sitesinden seyahat edecek yolcularına duyurdu. THY iptal edilen seferleri haberimizde sizlerle paylaştık. THY, yaptığı açıklamada 25 seferini iptal edildi.

Marmara Bölgesi'nde bugün lodos etkili oluyor. Lodosun etkili olmasıyla birlikte ulaşımda aksaklıklar yaşanmaya başladı. Deniz ulaşımında İDO ve BUDO iptal edilen seferlerini vatandaşlara duyururken, THY iptal edilen seferlerini vatandaşlarla paylaştı. Türk Hava Yolları (THY) iptal edilen seferlerin sayısını dün 25 olarak duyurdu. THY iptal edilen seferler için yaptığı açıklamada, "22 Kasım'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos sbebiyle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

Reklam
Reklam

Marmara Bölgesi'nde etkili olan kuvvetli lodos hava ulaşımını olumsuz etkiliyor. Türk Hava Yolları (THY) olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılması planlanan dış hat karşılıklı 25 seferin iptal olduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kuvvetli lodos nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı, Basel, Cezayir, Budapeşte, Cenevre, Oslo, Brüksel, Berlin, Belgrat, Medine, Manchester, Stuttgart seferlerin iptal olduğu belirtildi.

THY iptal edilen seferlerini web sitesinden seyahat yapacak yolcularına duyurdu. THY'nin web sitesinde iptal edilen uçak seferleri ile ilgili yapılan açıklamada, "İptal duyuruları anlık olarak güncellenemediğinden uçuşunuzun son durumunu 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden veya web sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol etmenizi tavsiye ederiz." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan THY'nin iptal edilen seferler hakkında ya da normal seferler hakkında detaylı ve anlık bilgi almak isterseniz ayrıca mobil cihazlardan mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz. THY'nin mobil uygulamalarını da Google Play ve iTunes'ten mobil cihazınıza indirebilir, bilgi almak amaçlı ya da diğer işlemleriniz için kullanabilirsiniz.

Reklam
Reklam