Loja's Samsun açıldı

Türkiye'nin heryerinde faaliyet göstermeye başlayan Loca's'ın Samsun Şubesi açıldı.

Türkiye'nin heryerinde faaliyet göstermeye başlayan Loca's'ın Samsun Şubesi açıldı.

Dünyanın seçkin markalarını bünyesi altında pazarlayan Loca's'ın Samsun şubesini açtı. Ağabali Caddesi üzerinde bulunan şubenin açılışına, Samsun eski Milletvekili ve Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, AK Parti İl başkan yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şube sahibi Burak Çıkrıkçı'ya başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Firma hakkında gazetecilere bazı bilgiler veren Burak Çıkrıkçı ise, "Türkiye'nin hemen hemen her ilinde faaliyet göstermeye başlayan firmamızın Samsun şubesini de bugün açtık. Mağazamızda, her türlü takı ve değerli taşları bulma imkanınız mümkün. Böyle büyük bir değeri Samsun'a kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz