Lojmanda Hırsızlık Yapan Zanlı Polislerden Kaçamadı

Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde bir otel lojmanından iki dizüstü bilgisayar ve bir cep telefonu...

Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde bir otel lojmanından iki dizüstü bilgisayar ve bir cep telefonu çalan zanlı, Alanya'da yakalandı.

Olay, İncekum beldesinde 5 yıldızlı bir otele ait personel lojmanında meydana geldi. Lojmana giren Hacı Bayram B. (28), lojmanda kalan otel çalışanlarına ait bir cep telefonu ile iki dizüstü bilgisayarı alarak lojmandan ayrıldı.

Kiraladığı 07 N 4498 plakalı motosikletle Konaklı beldesi Merkez Mahalle’de bir elektronik mağazasına cep telefonu ve bilgisayarları satmaya çalışan Hacı Bayram B, işyeri sahibinin kendisinden şüphelenmesi üzerine dükkandan ayrıldı. İşyeri sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma, zanlının Alanya'ya doğru ilerlediği bilgisini polise bildirdi. Dinek mevkiinde yolu kontrollü olarak kesen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, motosikletle ilerleyen zanlı Hacı Bayram B'yi durdurarak çantasında arama yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan aramada, içerisinde iki dizüstü bilgisayar ve bir cep telefonu bulunan çanta ile gözaltına alınan zanlı, ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Hacı Bayram B., çalıntı malzemelerle birlikte jandarma ekiplerine teslim edildi. Bu arada çalıntı bilgisayar ve telefonun sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: