Lojmanlar çevresinde suç arttı, hakim-savcılar emniyetten ek tedbir istedi

Ergenekon, Balyoz gibi önemli dava ve soruşturmalara bakan hakim ve savcıların ikamet ettiği Başakşehir'de, adliye...

Ergenekon, Balyoz gibi önemli dava ve soruşturmalara bakan hakim ve savcıların ikamet ettiği Başakşehir'de, adliye lojmanları civarında gasp olaylarının arttığı belirtildi. Son olarak özel yetkili savcı İsmail Göktürk'ün kızının cep telefonunun gasp edildiği öğrenildi.
Hakim ve savcıların ikamet ettiği Başakşehir'deki adliye lojmanları önünde son günlerde gasp olaylarının arttığı kaydedildi. Özellikle çocuklara yönelik gasp olaylarının arttığını belirtilirken, yargı mensuplaraının önlemlerin arttırılması için Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdukları ifade edildi.
Son olarak savcı İsmail Göktürk'ün kızının önceki gün 16:30 sıralarında cep telefonunun gasp edildiği öğrenildi. Gaspçıların cep telefonunu aldıktan sonra kaçan kızı kovaladıkları ve kızın seyir halindeki minibüsten yardım isteyerek kurtulduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, lojmanların bulunduğu sitelerin girişinde özel güvenlikçiler ve polis ekiplerinin beklediği belirtildi.
Ayrıca ekip otolarının da lojmanlar çevresinde sık sık devriye gezdiği ifade edildi.
Öte yandan, önceki akşam mesai bitiminde Çağlayan Adliyesi’nden Sarıyer'e doğru hareket eden savcı ve hakimlerin servisinin Nurtepe civarında taşlandığı öğrenildi. Bu olayla ilgili de soruşturma açıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz