Lokanta Yangınında Facianın Eşiğinden Dönüldü

Adıyaman'da bir lokantanın mutfak bölümünde meydana gelen yangın, kısa sürede lokantayı etkisi altına alırken, itfaiye...

Adıyaman'da bir lokantanın mutfak bölümünde meydana gelen yangın, kısa sürede lokantayı etkisi altına alırken, itfaiye ekiplerinin yapmış olduğu müdahaleler sonucu, adeta facianın eşiğinden dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’ın Sümer Meydanı'nda Hüseyin Aslan’a ait lokantanın mutfak bölümünde bulunan tüpün gaz kaçırması nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın lokantayı sararken, vatandaşlar tarafından fark edilen olay, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının daha fazla büyümemesi için çalışmalara koyulurken, polis ekipleri ise, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Reklam
Reklam

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahaleler sonucu, yangın kısa sürede söndürüldü. Gaz kaçağı olan tüp ise, itfaiye ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek olay yerinden uzaklaştırılırken, adeta facianın eşiğinden dönüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: