Lokantacılara Hijyen Sertifikası

Bursa Lokantacılar Odası’nın hijyen seminerine katılan üyelere sertifika verildi.Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (BESOB)...

Bursa Lokantacılar Odası’nın hijyen seminerine katılan üyelere sertifika verildi.

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı Bursa Lokantacılar Odası üyeleri bir süre önce katıldıkları, “Gıda Mevzuatı ve Hijyen” semineri ve BESOB’a bağlı odaların başkanları da katıldıkları “İletişim ve Ekip Ruhu” seminerinin sertifikalarını Vali Şahabettin Harput’tan aldılar. BESOB’un Beşevler Sanayi Sitesi’ndeki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Vali Şahabettin Harput, Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik katıldılar.

Reklam
Reklam

Vali Şahabettin Harput törende yaptığı konuşmada eğitimin önemine dikkat çekerek, bunun beşikten mezara kadar devam eden bir süreç olduğunu söyledi. BESOB’un eğitim çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ve bu çalışmaları desteklediklerini vurgulayan Vali Harput, “Aldığınız eğitim ile kişisel gelişiminize katkı yaptınız. Ayrıca da toplum sağlığı hakkında önemli bilgiler edinip bunu yaptığınız işte uygulayacaksınız” dedi.

VALİ HARPUT’TAN GÜLSAR VE ÇELİK’E TEBRİK

Yapılan konuşmaların ardından her 2 seminere katılanlara sertifikaları bizzat Vali Şahabettin Harput tarafından verildi. Seminer sırasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Ömer Çelik’in “İletişim ve Ekip Ruhu” Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın da “Gıda Mevzuatı ve Hijyen” seminerine katılarak sertifika almaya hak kazandıklarını öğrenen Vali Şahabettin Harput, “İşte eğitimin hayatın her aşamasında gerekli olduğunu bir kez daha gördük. Ben her iki müdürümüzü de kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: