Lokantada Hırsızlık

Bartın’da, bir lokantaya yemek yemeğe giren iki kişi kendilerinden önce aynı masada yemek yiyen ve...

Bartın’da, bir lokantaya yemek yemeğe giren iki kişi kendilerinden önce aynı masada yemek yiyen ve çantalarını unutan kişilerin çantasını arakladı.

Bartın’da, güvenlik kameraları bir lokantada ilginç bir hırsızlık olayını ortaya çıkardı. Yukarı çarşıda bir lokantada yemek yiyen karı koca, dalgınlıkla çantayı masada unutup gitti. Bir süre sonra aynı masaya farklı iki müşteri gelerek oturdu. Sonradan masaya gelen iki kişi, unutulan çantayı fark etti. İki kişinin çantayı lokanta sahibi veya çantayı kaybedenlere vermesi gerekirken, yanlarında bulunan bir alışveriş poşetinin içine koydu. Bir süre yemeklerini yiyen iki kişi poşete koydukları çanta ile lokantadan uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Bir süre sonra çantalarını unuttuklarını fark eden karı koca lokantaya geldi. Yapılan incelemelerde, lokantada bulunan güvenlik kameralarının diğer iki müşterinin çantayı alarak çıktığını kaydettiği görüldü. Bunun üzerine çantayı unutanlar polise müracaat etti. Polis, çantayı alıp kayıplara karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: