Lokman Ayva’nın balon keyfi

TBMM’nin tek görme engelli Milletvekili Lokman Ayva, Kapadokya bölgesinde balona bindi.

Nevşehir’de düzenlenen MS Hastalığı ile ilgili Uluslar arası katılımlı sempozyuma katılan TBMM’nin tek görme engelli Milletvekili Lokman Ayva, Kapadokya bölgesini göremedi ancak,sıcak hava balonu ile Kapadokya’nın güzelliklerini hissetme olanağı buldu.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesi yakınlarındaki Kapadokya Likya Lodge Otel’de MS hastalığı ile ilgili olarak Uluslar arası sempozyuma katılan, TBMM’nin görme engelli Milletvekili olan AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayca, Uluer Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer’in davetlisi olarak Anatolian Balloons’a ait sıcak hava balonu ile Kapadokya bölgesini havadan gezme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Sabahın ilk ışınları ile birlikte Göreme beldesinden sıcak hava balonu ile havalanan Ayva, Kapadokya bölgesini görememesine karşın, gerçekleştirilen balon turu ile ihtişamlı görünümünü havadan hissettiğini belirterek “ Oldukça heyecanlandım,hayatımda ilk kez bir balon turu yaptım.Kapadokya’nın güzelliklerini göremedik,ama bu güzellikleri hissettim.Bu organizasyon için beni davet eden Uluer Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer’e teşekkür ediyorum.”dedi.

Ayva’ya Anatolian Balloons yöneticileri tarafından yaptığı balon uçuşu nedeniyle uçuş sertifikası verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz