Londra'da, PKK sempatizanlarından eylem

LONDRA (İHA) - Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği önünde toplanarak gösteri yapan terör örgütü PKK sempatizanı bir grup, büyükelçiliğin duvarlarına yumurta attı.

Türkiye'de son günlerde meydana gelen olayları protesto etmek için gösteri düzenleyen terör örgütü PKK sempatizanları, Londra'daki Türk Büyükelçiliği önünde toplandı. Öğle saatlerinde başlayan gösteri süresince Türkçe ve Kürtçe slogan atan ve sayıları 60-70 civarında bulunan göstericiler, ölen teröristlerin ve bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını taşıdı. Bölücü örgüt PKK'nın sözde bayrağını açan örgüt yanlıları, "İntikam, İntikam", "Kürdistan Dağlarında Mehmetçik ne arar" şeklinde slogan attı.

Reklam
Reklam

terör örgüt PKK sempatizanları, Türkiye Büyükelçiliği'nin önündeki gösterilerini büyükelçilik binasına yumurta atarak sürdürünce, İngiliz polisi duruma müdahale etti. Grup arasına giren polis, büyükelçilik binasına atılan yumurtaların görevli polis memurlarına ve olay yerinde bulunan basın mensuplarına da isabet etmesi üzerine eylemi sonlandırdı.