Londra’da Türkiye İçin Yarışacak

Londra Olimpiyatları için vize alan Bursalı sporcu Elif Yıldırım, bayrak yarışında piste çıkarak koşacak.Bursa’nın olimpiyat...

Londra Olimpiyatları için vize alan Bursalı sporcu Elif Yıldırım, bayrak yarışında piste çıkarak koşacak.

Bursa’nın olimpiyat vizesi alan atleti Elif Yıldırım, Vali Şahabettin Harput tarafından ödüllendirdi. Londra’da 11 Ağustos’ta 4x400 metre bayrak yarışında piste çıkacak olan Elif Yıldırım ve antrenörü Kemal Şencan’ın ödüllendirildiği ziyarete Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Taha Başparmak da katıldı.

Olimpiyatların her sporcunun rüyası olduğunu ifade eden Harput, “Bursa olimpiyatlara 6 sporcusunu göndermekle büyük bir başarı yakaladı. Bunu başardığı için Elif kızımızı kutluyorum. Onu çalıştıran antrenörünü ve ailesini de kutluyorum. Elde ettiğiniz başarı ile bizim gururumuz oldunuz. Oradan derece ile dönerseniz tarih sizi unutulmayanlar arasına yazar. İnanarak ve çalışarak da bunu yakalayabilirsiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Elif Yıldırım’da destekleri için Harput’a teşekkür edip, Londra’da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise “Sizden aldığımız güç ve destekle 2012 yılında Bursa’da spor hamlesi gerçekleştirdik. 2008 yılında sadece 1 sporcu Olimpiyatlara giderken, 2012’de boks, atıcılık, atletizm ve 3 de paralimpik sporcusu olmak üzere bu sayıyı 6’ya yükselttik. Atletizmde de ilk kez bir bayan sporcumuz olimpiyatlarda Bursa’yı temsil edecek” şeklinde bilgiler verdi.

Ziyarette Vali Harput, Elif Yıldırım ve antrenörü Kemal Şencan’ı altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: