Londra'dan istanbul'a tavsiye..!

Londra'dan olimpiyatlar için İstanbul'a tavsiye var. Londra Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Sebastian Coe, İstanbul'un olimpiyatları neden istediğini ortaya koyması gerektiğini söyledi.

İstanbul, 2020 Olimpiyat Oyunlarını istiyor. Bu süreçte Londra Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Sebastian Coe'den İstanbul'a öneri geldi.

Coe, İstanbul'un oyunları alabilmesi için, olimpiyatları neden istediğini açıkça ortaya koyması gerektiğini söyledi. Sebastian Coe, adaylık sürecini "Uzun bir yol" olarak tanımlarken "Bir vizyonunuz olması lazım. Olimpiyatlara neden ev sahipliği yapmak istediğinizi açıkça ortaya koymalısınız'' dedi.

Londra Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Coe, yaklaşan Ramazan ayıyla ilgili değerlendirmede de bulundu. Londra'nın ramazana hazır olduğunu söyleyen sebastian coe,, "Ramazan ayına denk gelen oyunlarda, sadece atletlerin değil, ekiplerin ve seyircilerin de gereksinimlerini karşılayacağız" açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Oyunlar için herşeyin hazır olduğunu vurgulayan Coe, her türlü güvenlik önlemini aldıklarını dile getirerek, güvenliği sağlayacak askerlerin ve polislerin oldukça tecrübeli olduğunu vurguladı.

Sebastian Coe, oyunlar sırasında havanın yağmurlu olabileceği konusunda ise "Bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadığını'' söyledi.

Anahtar Kelimeler: