‘lord’ Zulaları Anında Buldu

Amasya’da narkotik dedektör köpeği ‘Lord’ bir konferansta saklanan eroini anında buldu.Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

Amasya’da narkotik dedektör köpeği ‘Lord’ bir konferansta saklanan eroini anında buldu.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi (KOM) tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen madde bağımlılığı ile mücadele konulu konferansta insanları bağımlılığa sürükleyen nedenler ve korunma yolları anlatıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Aziz Batmaz, sigara kullananların kullanmayanlara oranla alkol ve diğer bağımlılık yapıcı maddelere başlama riskinin çok daha yüksek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Aşırı dozda eroin şırınga edilmesi sonucu yaşanan ölüm olayına ‘altın vuruş’ denilmesini de eleştiren Batmaz, “Buna olsa olsa ölüm vuruşu denir” dedi.

Batmaz’ın bir saate yakın süren sunumunun ardından konferansın düzenlendiği salona giren narkotik dedektör köpeği ‘Lord’, daha önceden saklanan zulaları anında buldu. Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri ‘Lord’ ile fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: