LÖSAM Yetkilileri, Ramazan'da Üyeleriyle Evlerinde Buluşuyor

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yetkilileri, Ramazan ayında hastaların aileleriyle iftarda buluşuyor....

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yetkilileri, Ramazan ayında hastaların aileleriyle iftarda buluşuyor. İhtiyaç sahibi ailelere, gıda paketi dağıtıyor.

LÖSAM yetkilileri, son olarak 5 yıl lösemi tedavisi gören Elif Kısa'yı ziyaret ederek Kısa'ya destek oldu. Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen baba İsmail Kısa, "Dernek üyelerinin evlerimizde bizi ziyaret etmesi, diyalog kurmasıyla son derece mutlu oluyoruz. Beş yıl öncesinde hastalıkla mücadeleye başladık, üç yıllık tedavi sonrası Elif’in tedavisi tamamlandı. Son iki yıldır çok şükür iyi olmamıza rağmen son yıl Elif ayağından üç kere ufak da olsa ameliyat geçirdi. Fakat hastalığı yendiğimiz için şükrediyoruz. Darısı diğer çocuklarımızın başına. LÖSAM üyelerinin ev ziyaretlerini memnunlukla karşılıyoruz. İftar soframızda beraber olmaktan dolayı ailece kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının hastalrın aileleriyle birlikte moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu belirten Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk ise "Son üç yıldır aile ziyaretlerimiz kartopu gibi büyümekte. Ailelerimizle tanışmak isteyen başka aileleri de hasta ailelerimize taşıyoruz. Ramazan ayının özelliğinden dolayı ziyaretlerimizi maddi ve manevi yardımları aktarma ağırlıklı olmak üzere yoğunlaştırmıştık. Aslında dernekçiliğin ve derneğin amaçlarından tat almak için, kesinlikle ailelerimizin evlerinde onlarla beraber bir çay veya çorba içmek, onlarla diyalogda bulunmak ailelerimizin kalbine inmektir diye düşünüyoruz. Bu duyguları karşılıklı olarak yaşıyor ve hissediyoruz. Ziyaretlerin sadece hastane ortamında değil en makbul olanın da onların evlerinde olması gerektiğini düşünüyor ve elimizden geldiğince her ailenin evlerinde onlarla tanışmanın mücadelesi içindeyiz. Bu anlamda bizleri destekleyen katkıda bulunan herkese bizler de çok teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza Elif kızımız gibi sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz