Lösam’dan İlkadım Kaymakamı’na Ziyaret

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Genel Sekreteri Kenan Öztürk, İlkadım Kaymakamı Ahmet...

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Genel Sekreteri Kenan Öztürk, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nu makamında ziyaret etti.

LÖSAM’ın faaliyetleri hakkında Kaymakam Narinoğlu’na bilgi veren Kenan Öztürk, hasta çocuklar ve ailelerini evlerinde ziyaret projesi çalışmalarıyla ilgili, “Son üç yıldır Samsun’a Türkiye’nin tüm coğrafyasından ilik nakli olması için yoğun hasta akımı gelmektedir. Gelen hastalar yaklaşık bir yıl gibi uzun zaman diliminde ilimizde konaklamak zorunda. Biz de tedavilerini tamamlamaya çalışan ailelerin yalnızlık duygularını asgariye çekmek, moral motivasyonlarını ayakta tutmak, ilimizdeki diğer ailelerle kendilerini tanıştırarak aileler arası kaynaşmayı sağlamak ve yöremizin misafirperverliğini göstererek ülkemizdeki insanlar arasındaki kardeşlik duygusunu pekiştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı değişik yerlerde anlatmaya çalışıyoruz. İlkadım İlçe Kaymakamımızı, yine ilçemizdeki Gazi Ortaokulu’nun projemize verdiği destekten dolayı bilgilendirme ihtiyacı duyduk. Eğitim camiasındaki öğrencilerimiz bir ay içinde yağmur, kar, soğuk demeden 20’ye yakın aileyle buluştu. Projemiz doğrultusunda toplumun tüm kesimlerini bilgilendirme düşüncesi taşırken sizleri de bir aile ziyaretine davet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ise, “Aileleri ve hastaları evlerinde ziyaret projesindeki çalışmalarından dolayı LÖSAM ve Gazi Ortaokulu’nun gayretleri dikkate alınmalı. Önümüzdeki günlerde aile ziyaretlerinde ben de bulunmayı düşünüyorum. Ayrıca hastalığı yaşayan ve mücadelenin içinde olan Kenan beye teşekkür ediyor, LÖSAM’ı faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret bitiminde, lösemiden çocuğunu kaybeden Dernek Sekreteri Kenan Öztürk, sekiz yıllık hastalıkla yaptıkları mücadeleyi içeren “Emrahların Dünyası” adlı kitabını İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’na takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: