Lösam’dan Kermes

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), Medical Park Samsun Hastanesi’nde kermes düzenledi.Hastanenin girişinde...

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), Medical Park Samsun Hastanesi’nde kermes düzenledi.

Hastanenin girişinde açılan kermesten elde edilen gelir, lösemili çocukların ve ailelerinin ihtiyaçları için kullanılacak. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, derneğin gelir kaynaklarına ihtiyacı olduğunu, bölgede yaptıkları etkinlikler ile gelirlerini artırarak lösemili çocukların ve ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özcan, hastane olarak lösemili çocuklar yararına yapılan etkinliklerden mutluluk duyduklarını ve bu tip aktivitelere her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Medical Park Samsun Hastanesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Emel Özyürek kermeste emeği geçen dernek sekreteri Kenan Öztürk ile eşi Ayşegül Öztürk’e ve kermeste büyük özveri gösteren OMÜ İnşaat Mühendisliği öğrencilerine teşekkür etti.

Medical Park Samsun Hastanesi, Çocuk Kemik İliği Nakil Merkezi’nden Doç. Dr. Tunç Fışgın, LÖSAM'ın bu tip etkinlikler ve bağışlar ile bölgedeki lösemi hastalarına sosyoekonomik boyutta büyük hizmetler verdiğini belirtti. Fışgın, “Ayrıca kemik iliği nakli tedavisi gören hastaların ve ailelerin uzun dönemde barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere Atakum Rotary Kulübü önderliğinde LÖSAM ve Atakum Belediyesi birlikteliğinde oluşturulan Nakil Aileleri Destek Projesi’ni (NADEP) hayata geçirmek üzereyiz, herkesten destek bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: