Lösemi Tedavisi Gören Çocuklardan Elişi Ve Resim Sergisi

Samsun'da lösemi tedavisi gören çocukların hazırladığı elişi ve resim sergisi Samsun İl Özel İdaresi  Kültür ve Sanat Galerisi'nde açıldı.

Samsun'da lösemi tedavisi gören çocukların hazırladığı elişi ve resim sergisi Samsun İl Özel İdaresi Kültür ve Sanat Galerisi'nde açıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemotoloji ve Onkoloji servisinde tedavi gören 70 çocuğun çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı, Vali Yardımcıları Hasan Özhan, Osman Nuri Çobanoğlu, Haluk Şimşek, Mehmet Ali Karatekili ve Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Başkanı Prof. Dr Davut Albarak tarafından gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Hasan Özhan, serginin çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi. İl Özel İdaresince yürütülen "Engelliler Destek Programı" içindeki "70 Gülücük İçin" Projesi kapsamında düzenlenen serginin 22 Kasım 2013 tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: