Lösemili Öğrenciler Için "Moral Konseri" Düzenlendi

 Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocuklar için moral konseri düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocuklar için moral konseri düzenlendi. Tıp Fakültesi Hastanesi İlkokulu öğrencilerinin verdiği konserde öğrenciler, şarkılara eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı. SÜ Tıp Fakültesi Sosyal Hizmetler Ünitesi Sorumlusu Kemal Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen konserle öğrencileri yaşama karşı daha fazla motive etmek istediklerini söyledi. Etkinlikteki amaçlarının, Lösemili Çocuklar Haftası’nda, bu hastalıkla mücadele eden öğrencilere manevi destek vermek olduğunu belirten Yaşar, "Amacımız kısa süreli de olsa onlara neşeli dakikalar yaşatmaktı. Bize destek olan Temel Eğitime Destek Topluluğu üyesi müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. SÜ Temel Eğitime Destek Topluluğu Başkanı Berat Genç ise "Tedavi gören öğrenci kardeşlerimizin hastane ortamından uzaklaşmalarını sağlamaya çalıştık. Topluluk olarak sadece ilkokul öğrencileri için çalışıyoruz. Öğrencilerin moral ve motivasyon eksikliklerini gidermeyi ve onların yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: