LÖSEV Aile Komitesinden Samsun İl Özel İdaresi'ne Ziyaret

LÖSEV aile komitesi, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek'i makamında ziyaret

LÖSEV aile komitesi, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, LÖSEV aile komitesi adına konuşan Arif Kıran, LÖSEV ve lösemi hakkında Şimşek'e bilgi verdi.

Kıran, Samsun ve ilçelerinde 175 ailede lösemi hastası bulunduğunu belirterek, bu ailelerde 0-18 yaş arasında 175 çocuğun lösemi tedavisi gördüğünün bilindiğini fakat lösemi hastalığının uzun soluklu, maddi ve manevi açıdan yıpratıcı bir hastalık olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şimşek, lösemili hastalar için her konuda ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: