Lösev Aile Komitesi'nden Şimşek'e Ziyaret

LÖSEV Aile Komitesi 11. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreter...

LÖSEV Aile Komitesi 11. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek'i makamında ziyaret etti.

LÖSEV tedavisi devam eden ve lösemiyi yenen çocuklar hastalıkları ve tedavi süreçleri hakkında Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek'e bilgi verdiler ve ayrıca Samsun için çocuk onkoloji hastanesi talebinde bulundular.

LÖSEV Aile Komitesi adına konuşan Arif Kıran, il merkezi ve ilçelerinde 175 ailede lösemi hastası bulunduğunu ve bu ailelerde 0-18 yaş arasında 175 çocuğun lösemi tedavisi gördüğünün bilindiğini fakat lösemi hastalığının uzun soluklu, maddi ve manevi açıdan yıpratıcı bir hastalık olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, yardım edebilecekleri her konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek çocuklar ve aileleri ile bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: