Lösev Antalya’da Da Çocukların Yanında Olacak

1998 yılında Ankara’da 35 lösemili çocuk ve aileleri ile açılan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 12...

1998 yılında Ankara’da 35 lösemili çocuk ve aileleri ile açılan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 12 bine yaklaşan hasta sayısı ile dünyanın en büyük onkoloji örgütü olarak dikkat çekerken, bundan böyle Antalya’da da tedavi gören lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerini kucaklayacak.

Ankara’da tamamen parasız hizmet veren LÖSEV Lösante Lösemili Çocuklar Hastanesi, ücretsiz kolej eğitimi veren okulları, Lösemili Çocuklar Köyü, atölyeleri ile lösemi ve kanserle mücadele eden vakıf, şimdi de Antalya’da yaşayan ve tedavi gören lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerini kucaklayacak.

Reklam
Reklam

13 Ekim tarihindeki açılışa LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog Dr. Üstün Ezer de katılacak. LÖSEV’in Antalya şubesi İstanbul, İzmir ve Bursa’dan sonra 5’inci merkez olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: